Zdar, děkuji za hlášení.
1) Záchodové dvere majú nejakú prednastavenú vnútornú stranu. Bolo by možné pridať do ponuky dverí ďalšiu možnosť, ktorou by sa dala táto strana otočiť?
O tomto jsem uvažoval/a už během vývoje, ale nakonec jsem dospěl/a k závěru, že to není potřeba. Vnitřní strana je pro záchodové dveře ta, při pohledu z níž je klika na dveřích vlevo. Vzhledem k tomu, že pozici kliky lze (na rozdíl od dveří v reálném světě) velmi snadno změnit dlátem, připadne mi nastavení na přepnutí vnitřní strany už trochu zbytečné. Ale pokud si myslíš, že ho někde opravdu potřebuješ a nestačí jen předělat kliku, mohu ho implementovat.
2) Staničný rozhlas má po umiestnení do sveta čiernu farbu.
Zjistil/a jsem, že tato chyba se objevuje od verze klienta 5.11 a je způsobena tím, že Blender (nebo spíš export do formátu OBJ) zničil v souboru s modelem normálové vektory. Zdá se, že starší verze klienta normálové vektory v modelech ignorují a počítají si svoje, proto se v nich tato chyba neprojevila.
Oprava je v kódu, nasadím ji při příští aktualizaci.
Nicméně je možné, že stejný nebo podobný problém postihne i jiné bloky používající modely OBJ. Pokud by to u nějakého vadilo, prosím o nahlášení; ve větším měřítku to asi začnu řešit, až začnu verzi 5.11 používat sám/a.
3) Nástroj na mapování kolejí má okolo svojej textúry biele pozadie. Je možné, že to je naschvál (?)
V původním Advtrains má tento nástroj přesně stejnou ikonu jako „ovladač traťového zabezpečení“. Abych je odlišil/a, přidal/a jsem na pozadí ikony bílou barvu. Vzhledem k tomu, že mi připadne, že tento nástroj není moc užitečný, nechtěl/a jsem si s tou ikonou dát moc práce.
4) Posunové návestidlo má bielu farbu stĺpika namiesto predvolenej svetlej šedej pri hlavných návestidlách.
Toto se mi potvrdilo a týká se to i některých dalších návěstidel Ks.
Opraveno v kódu, nasadím při příští aktualizaci.